Spelidé

Va hemma hos Anders för några dagar sen och LANade, sjukt kul va det, vi spelade Company of heroes ett RTS utspelar i andra världskriget miljö. Sedan spelade vi oxå Left 4 dead som är ett first person shooter i en Zombiemiljö.
När man spelat några timmar händer det att när jag sen ska sova ser spelen i nån sorts undermedveten dvala medan kroppen vilar upp sig. Då slog det mig vilken häftig idé det skulle vara att ha ett strategispel i en zombievärld eller kanske ett fps i krigsmiljö... :D

Sjukt bra spel

P.S. Gott nytt år

God jul med cosplay

God Jul från oss här på Ballongberget!
Som julkort har jag klätt ut min son till "the boy with a red poof hat"


Lucas
Min son


Stan
Orginalet

P.S. Mr Blåskägg jag har aldrig gillat Will Eisners verk, läste ett par avsnitt i Fantomen men det har inte motstått tidens tand i mitt tycke. Kommer nog bara se Spirit om den får bra kritik.

P.P.S. Efter jag skrev det ovanstående kollade jag in trailern och den såg ju faktiskt helt ok ut, Frank Miller kan ju göra bra filmer dessutom.

Traila

Här är lite filmer som jag vill se!!!


Nya Harry Potter


Wolverine


Terminator Salvation


Watchmen


Star Trek

Burn after seeding

Två filmtips!
Burn after reading: Underbar film, bröderna Coens bästa i mitt tycke.
Zack & Mirri makes a porno: Kevin Smiths nya, denna gång utan Silent Bob och Jay vilket kändes rätt skönt men Skådespelaren som spelar Jay har en ny riktigt skön karaktär och Silent Bob är väl mest troligt bakom kameran, en underbar romantisk komedi!(Trodde aldrig jag skulle skriva dom orden...) Men det krävs att man tål att titta på nakna människor och mycket sexhumor.

P.S. Det var diskussioner i veckan om vad Kommunist delen av partierna skulle kalla sin "Allians", eftersom den sittande regeringen kallar sig Alliansen är väl det enda rätta att kalla dom för Horden?

Från oss alla på Pokerevent...


Vi från Pokerevent önskar er alla en god jul!

Dragonball!


Denna måste jag se, har ju trots allt läst 3 stycken mangapockets *fanboy*

Zelda

Anledningen till att jag inte skrivit på länge är att jag har spenderat all min fritid på Fallout 3, men i helgen klarade jag det till slut så nu kan jag ta det lugnt, ska bara klara alla sidouppdrag :)

men nu har jag har drabbats av Zeldafeber, börjat spela om dom gamla godingarna och beställt Wind Waker och Twilight Princess.Här kommer några bilder som beskriver hur det såg ut igår

Här har Link besegrat Gannon och fått Triforce of power
En sekund innan Link har båda Triforcarna

Micke glad när han klarar Zelda
Kolla va glad jag va när jag klara Zelda

Frig och fröjd
Allt är frid och fröjd i Hyrule igen...

Oj vad hände nu?
Tills jag fick reda på att jag måste göra om allt...

RSS 2.0