Thriller Data


När jag dör vill jag bli en zombie, här är lite instruktioner


Oj man kan göra mycke heftigt med data

scientologi 101


Detta tror scientologer på, lite förenklatHär är nog den mest kända scientologen som har gjort ett klipp
som enbart skulle visas för dem, men som läckt ut och tompa blev tokig!

Jag som är agnostiker tycker ju så klart att denna möjlighet är lika stor chans att vara sann som bibelns eller evolutionen.

Fronting

Jag har precis slutat eller precis och precis för en timma sen men jag har bara suttit som en zombie i soffan har inte ens orkat duscha ännu, luktar fisk och blod. Men jag har iallafall frontat för första gången, när jag gjorde det så var det ett berg av bacon Då som en blixt från klar himmel slog det mig att det måste finnas en HEL del bacon om man tänker globalt, undra hur mycket? Det var som att jag kom riktigt nära solen, jag blev alldeles varm inombords när jag bara stod där och log

image47

Refuserad

Hej alla vänner!
Några av er kanske har märkt att min son och sambo hamnade på omslaget till Metro idag, jag vill bara säga att jag inte är bitter, men här är en bild som fotografen tog som jag tyckte va snygg iaf.

image46
En fin bild på HELA familjen

Här är länkar till dom i familjen som är snygga nog för tidningen, sambo och son


Fåglarna
Här visar jag att jag inte alls är någon djurplågare jag ger ju fåglarna mat

The shark in the chark

Är grymt trött efter min första arbetsdag men måste lägga upp en bild så ni får se hur tjock jag ser ut i mina jobbkläder

image45
Kameran lägger nog på ett par kilo den med...

When there's no more room in hell the dead will walk the earth


Diary of the dead, Romeros nästa mästerverk?

Alla som älskar zombiefilmer lika mycket som jag förstår hur stort det är med en ny film av George A Romero. Ni andra borde kolla på lite bättre filmer...

Working class hero

Jag brukar ju oftast bara lägga upp lite roliga filmsnuttar här på bloggen och vara nöjd med det, men idag fick jag jobb och det firar jag med att skriva det här! Så från och med måndag jobbar jag på Vi här i centrum, det ska bli spännande att ha ett riktigt "kneg" men det är bara 75% och sen ska jag jobba kvar på poker event så det kan bli många timmar i veckan, vi får se hur det går. Känns bra att se ett slut i den ekonomiska kristunneln iaf.

 
Så här glad blev jag, ni ser min dans från gräsmattan utanför

the game - Lyckan

Som ALLA nog redan har sett så visades "Poker the game" på kanal 5 igår på bästa sändningstid, ingen konkurent på dom andra kanalerna förutom Brewsters miljoner som är en sjukt rolig film. Många har redan frågat mig om mitt liv kommer se annorlunda ut nu när jag är en kändis, men jag tror inte det jag är ju en vanlig människa precis som ni!
Bara det att jag nu kommer komma förbi kön på stureplan och främmande kvinnor kommer komma fram och vilja ha sex med mig, vilket jag så klart tackar nej till jag är ju småbarnsförälder.

Helgen har varit bra, träffade familjen i lördags och var bakis igår. Idag fyller min mamma år så vi ska hem till henne!
Så till nästa gång Let your cards be live and your pots be monsters!

RSS 2.0