JaVa kul!

Har nu haft tre föreläsningar om java och än så länge känns det väldigt kul, lite svårt att få in tänket bara.
Jag är så glad oxå för vi har äntligen flyttat till en stor och skön trea, får vänta tills allt är upp packat sen blir de nog både fest och pokerkväll här! Fick tentaresultatet på min andra tenta som var en 7.5 poängs kurs i Datorsystem! Det blev ett till A, top 9% på klassen har man glidit upp till, känns underbart!

Masters
Kolla in trycket man kan få på en tischa!



Han som heter Pär i reklamen är min underbara lärare som rättat mina tentor!

Pack man

Idag har varit den största packdagen hittills, från att vi gick upp imorse tills klockan 20 har vi bara packat och packat. Lucas tycker det är väldans kul att det är saker överallt och att jag och Pernilla inte sitter i soffan hela dan. Han fick spela lite Megaman 8 idag ska kanske lägga upp en film på det när jag fått in den från kameran han är för söt.

Pac man
Som bilden visar så leder Pernilla men det är knappt.

Tenta 2 avklarad

Jaha det känns som att man har blivit överkörd av ett tåg. Jag tog ett par magnesyl igår innan läggdags, mådde sisådär imorse och kämpade mig igenom tre timmars intensivt skrivande på tentan (har en stor blåsa på långfingret). Träffade sedan upp Pernilla och Lucas då vi hade lite ärenden att göra, någonstans mitt på dagen så hände något iaf. jag känner mig som sagt jättesjuk... Hoppas det går över fort, jag har ju inte tid med detta...
Nu ska jag försöka övertala Pernilla att låna mig tvn till lite Fallout 3 :D Sov gott!

RSS 2.0