Jag hinner inte bli sjuk!

Usch jag mår skit idag, känns som att en förkylning är på väg (ont i halsen och huvudet). Tenta imorgon dock så det är bara att bita ihop och göra sitt bästa. Känns som att man har sjukt mycket att göra. Ska packa inför flytten, köpa tvättmaskin på Mediamarkt och ett stort grupparbete, kommer bli två långa veckor.

saker jag inte har tid med
Saker som jag inte har tid med...

Modeller

En ny kurs började idag, där ska vi lära oss om modellering, det känns lite konstigt jag har ju tenta på lördag så jag vill ju inte att det jag lär mig nu ska konkurera med kunskapen om datorsystem... Jaja det här verkar ju inte som rocket science...

Modeller
Får inte lära oss om denna sorts modeller!

Tur gubben

Jag tappade mitt SL-kort förra veckan. Enda anlednigen att jag ens orka ringa till hittegodsavdelningen var att det var personligt och mitt personnummer stod på. Man kan nu räkna ut av rubriken att jag fick tillbaka mitt kort sjukt skönt 40kr istället för 1200kr är riktigt skönt!

Just nu är Pernilla och festar med casinot och Lucas har somnat så det är väl dags för mig att börja plugga.

Kontentan av tentan

Resultatet var...*trumvirvel* A! Högsta betyg, delat med 21 andra personer av 117 godkända.

Första tentan rättad!

Vilken känsla att få betyg på sin kunskap... Imorgon åker vi till Gamleby. Det ska bli kul att göra någonting annat och så hoppas jag att jag får lite plugg gjort! Sov gott allihoppa nu vill jag fira!

Stoppa pressarna!


Jag måste få tag på DVDn ASAP!

Kul att nya avsnittet kommit upp nu oxå

Detta skrev jag innan jag sett avsnittet och länkade men ser nu att det inte går att se om man befinner sig i skandinavien...

Little mac is the winner by TKO


Nya Punch-out till wii verkar lovande

Här hemma är Pernilla och Lucas fortfarande sjuka men Lucas ser faktiskt mycket bättre ut, hoppas han blir frisk så jag kan gå till skolan på måndag och lära mig mer om hur man kan få en processor att fungera.

RSS 2.0