Dice soccer

iPhonespel, det finns en hel del därute. I min värld har de alla en design av slit och släng. Vanligaste exemplet är att jag laddar ner ett spel, spelar intensivt i ungefär en vecka sen tröttnar jag helt och låter
det ligga och ta plats tills jag rensar telefonen eller att det kommer en uppdatering vilket kan leda till att jag tänder till igen och samma sak händer igen.
När jag nu funderar på det här så slår det mig att det känns som att alla moderna spel är lite så att man spelar dom och sen lägger bort dom och inte tar upp dom igen.
Ska jag vara riktigt "fundersam" så är nog de spel jag spela när jag var liten så oxå, bara att då hade jag inte möjligheten att "bara" köpa ett nytt spel och glömma bort de gamla.
iPhonespel, det finns en hel del därute. I min värld har de alla en design av slit och släng. Vanligast är att jag laddar ner ett spel, spelar det intensivt i ungefär en vecka, tröttnar helt och låter det ligga och ta plats tills jag rensar telefonen eller att det kommer en uppdatering vilket kan leda till att jag tänder till igen och samma veva drar igång.
När jag nu funderar på det här slår det mig att det känns som att alla moderna spel är gjorda så, man spelar dom och sen lägger bort dom och tar inte upp dom igen.
Om jag nu ska vara riktigt "fundersam" så är nog så att de spel som jag spelade när jag var liten också var på det viset. Skillnaden är att jag då inte hade möjligheten att köpa ett nytt spel och glömma bort de gamla...
Med den introduktionen tänkte jag presentera ett mobilspel som jag gillar just nu.
Dice Soccer

Dice soccer
Kostnad: Gratis
Livslängd: Hög
Denna lilla juvel hittade jag i genius sektionen av app store. Jag trodde först att det skulle vara "tänkaspel" där, men sanningen var att det gavs förslag på vilka spel jag gillar beroende på vilka spel som jag redan hade laddat ner. Såg dice soccer och blev förälskad. Tärningsspel med taktik och strategi. Att man kan köpa nya spelare(tärningar) och även entorage till laget va inte något minus heller.
En stor nackdel är tyvärr den urusla AIn, den verkar inte tänka på vad jag gör, eller vad som är bäst för den själv utan lägger lite slumpmässigt ut sin bonusar. Det som gör det spelbart är att datorn ändå har så pass mycket bättre spelare att det ändå är en rejäl utmaning. Att lägga sina bonusar och veta att motståndaren förmodligen inte kommer spela optimalt är dock rätt annorlunda mot att spela mot en annan människa.
Jag har inte provat multiplayer ännu men det ska snart bli ändring på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0