Oz: The Great and Powerful


Sam Raimis Oz: The Great and Powerfull

Zombie U

Zombie U fick rätt mycket uppmärksamhet under E3 tidigare i år, det verkar visa vad man kan använda Wii U kontrollen till på bäst sätt. Det kom en ny film på gameplay på Comic-con, jag lägger till filmen från E3 också för er som missat den.


Gameplay från Comic-con


Gameplay trailer från E3 tidigare i år

Deadpool

En stor överaskning vid Comic-con var att det annonserades ett spel där man får spela som Deadpool, Jag ska vara helt ärlig, jag visste inte vem Deadpool var innan jag googlade. Deadpool är en karaktär i X-men universumet, hans "största" roll innan verkar vara i X-men origins:Wolverine.


Scen från X-Men Origins:Wolverine. Deadpool är killen med två svärd


Humorn är helt i min smak, men jag är orolig för spelet i övrigt... Men den är satt i min bevakningslista hur som helst

Walking dead S3 trailer och Compendium 2

Oktober går i de vandrande dödas tecken! Den 12te är det premiär för säsong 3 av tv-serien. Här är den nya trailern som dök upp på Comic-Con


Den 14de släpps compendium 2 av serietidningen som samlar nummer 49-96. Det är fyra års utgivning. Den går att förbeställa på amazon här

Leisure suit Larry comes again


För ungefär ett år sedan rapporterade jag om att Larry skulle få en portning av orginalspelet.
Detta har till min förtjusning ändrats då Replay games och Al Lowe skapade en kickstarterkampanj och drog in pengar nog för att utöka spelet så det kommer inte bli enbart en portning eller remake utan nästan ett nytt spel med samma grundidé!
Kickstarterkampanjen är över men Replay games har kommit runt det så man kan fortfarande donera pengar och få spelet till ett bra pris.
Här är kickstartersidan och här är paypalsidan

P.S. Datumet för spelet är inte längre oktober, för att de ska få in allt i spelet är det numera tänkt att komma ut första kvartalet 2013.

Ouya - En ny konsol


Redan första dagen på Ouyas kickstarterkampanj nåddes målet på strax under en miljon dollar.
Ouya ska bli en ny konsol som fokuserar på att det ska vara lätt att utveckla till den, både ekonomiskt och kodmässigt.
För $95 kan man förbeställa konsolen innan den är gjord, priset de räknar med när den är utvecklad är runt $100 så det är mest för att stödja produktionen som man köper den redan nu via kickstarter.

Saker som lockar i spelarperspektiv är att alla spel som ska finnas till Ouya måste ha en gratis del, antingen demo eller free to play-modell och att kontrollen ska utöver de "vanliga" två analoga spakarna, styrkorset och knappar inkludera en touch screen.

Prototypen är klar nu ska massproduktionen börja, om man är intresserad av att stödja/beställa gå hit

Don Rosas icke Disney serier

Nu har indiegogokampanjen nått sitt ekonomiska mål och Don Rosa böckerna kommer bli gjorda!
Så om man är intresserad av vad herr Rosa gjort förutom Disneyserier så är detta ett utmärkt tillfälle, det är dessutom fri frakt. Det är bara 23 dagar kvar(1 augusti 2012)
Inkluderade kampanjen här även om formatet blev helt fel... Gå hit för att kolla in sidan

Dominion SM 2012

På söndag är det dags igen!
Förra året kom jag på en sjunde plats, i år hoppas jag på finalbord och där kan ju allt hända.
Pris 100 kr
Tid: 15/7 11.00 - ??
Plats: Dragons Lair på Kungsholmstorg 8
Länk till facebook event

Kickstarter - "Z." - A Revolutionary Zombies-Versus-Survivors Card Game

Det senaste av mina kickstarter bidrag går till Z, ett virtuellt kortspel som ska kunna köras på de flesta olika plattformar och med flera olika spellägen.
Det som är riktigt intressant är att spelmekaniken verkar väldigt annorlunda om man spelar survivor till skillnad mot om man spelar zombie.
Sen ska det filmas live action filmer som spelas upp när man klarar saker i enspelarläget.
De har kommit 58% till sitt mål på $100 000 och har 4 dagar kvar. Spelet räknas släppas i december i år(verkar optimistiskt?) Vill du donera en slant gå till deras kickstarter sida.

RSS 2.0