DATA är roligt men svårt

Jag formaterade dator i fredags, det trodde jag att jag skulle klara utan problem men där hade jag fel, helt omöjligt att hitta rätt drivrutiner... Eller inte helt omöjligt Johan kom hit idag och fixade allt, tack! :D Nu är jag trött ska sova ut ordentligt så jag orkar med skolan imorrn. God natt

Första uppgiften "Nytt försök"

Haha märkte att jag inte skrev något om uppgiften i mitt förra inlägg, men jag har iaf skrivit klart den nu med hjälp av Pernie och Johan. Tack så mycket!
Jag skulle jobbat på en klubb ikväll men dom har inte ringt så jag antar att det inte blev något spel, imorgon är det förläsning och sen nattklubb. Det kommer att rocka! (hoppas jag) ni får veta mer när jag skriver nästa gång!

Första uppgiften

Efter två föreläsningar har vi gått igenom tv/dataspelshistoria och börjat kolla lite på genres, allt har varit intressant men det är inget nytt, jag kollade på discoverys "rise of the videogame" där dom tagit upp allt känns det som. så det känns riktigt bra!
Idag är det en ny introduktion och imorgon är det föreläsning och sen nattklubb det ska bli spännande.
Dagiset går också jättebra för min söta lilla son ifall någon undra

Första föreläsningen

Ja nu har jag kommit hem efter min första föreläsning, väldigt intressant och kul om tv och dataspelshistoria.
Som hemuppgift skulle vi spela igenom ett spel som föreläsaren själv hade utvecklat och sen skriva en spelrecension. Detta är ett spel som kom ut 1987 och är helt i text, likt stugan som jag spelade mycket back in the day på pappas och Gunvors 286.
Det är gratis att sprida spelet så jag tänkte om någon vill veta vad jag kommer syssla med på kvällarna är det bara att tanka!

Dag 1

Så har första dagen av skolan gått. Det var en tre timmars introduktion där man fick information som man fått på papper berättat för sig. Kort och gott rätt värdelös, men efter det var det "smygpub" där satt vi (jag och Kenneth) i tre timmar fram till 20.00 jag blev så klart full av 5 öl pinsam som jag är. Han tog ju sex öl och kände inte av det... Jag är sådan n00b.
Imorgon blir första föreläsningen, SPÄNNANDE!

Jag får avsluta med ett visdomsord från min mentor...

P.S. Vill tacka Blåskägg för kommentaren, underbart att någon inte struntat i min blogg efter en lååång inaktivitet

Nystart!

Så idag är dagen D, Jag ska börja i skolan igen. Jag minns senast jag var i skolan då tog jag studenten och trodde aldrig i mitt liv att jag skulle bli sugen på att plugga igen, men den dagen har kommit jag ser fram emot detta som en julafton när jag var liten. Det känns stort!
Jag ska träffa Kenneth kl 13 och äta lunch sen åka till Kista och kolla på introduktionen som börjar 15. Kenneth för dom som inte vet det är en pokerkompis jag lärde känna på CC.

Kolla in denna rap, killen verkar rätt lik mig, förutom ang. Celine Dion...

RSS 2.0