Ögoninfektion

Min stackars söta son är hemma från dagis pga ögoninflammation, detta betyder att jag kommer missa en massa föreläsningar för att vara hemma och ta hand om honom, det känns jobbigt för vi har precis börjat den nya delkursen som handlar om datorsystem. Det blir till att hoppas att Lucas blir frisk snabbt och att jag inte missar allt för mycket av kursen.

Comma hem, till vadå?

Fyfan man är riktigt less på com hem, inte nog med att deras reklam suger och att dom har sjuka överpriser men man ska stå ut med att vara utan telefon och internet i fyra dagar eller?!

Jag hade min första tenta någonsinn i lördags, det var lite nervigt innan, jag hade ju under hela kursen kännt att det här har jag ju koll på. Man är ju så pass gammal att man kommer ihåg, space invaders, stugan och liknande även om man spelade dom några år efter realeserna. Men dagen innan tentan lyckades jag få Pernilla att testa mina kunskaper, då läste hon ur boken och ställde en massa frågor, efter det blev det helt kallt inom mig... Jag kan inte ett enda årtal eller namn på människorna som gjort alla spel och datorer.

När jag väl fick se tentan kändes det bra igen, det var inga frågor som jag inte svara på och det kändes rätt bra, nu är det bara att vänta på resultatet.

Jag i tentasalen
En bild på mig medans jag tar mig ann tentafrågorna

Victory in space!

Redovisningen var en succé! Bra omdömme och när jag jämförde med de andras spel så tyckte jag att vårat var och slogs i toppen. Så nu blir pluggning till tentan prio numero ETT.  Så det är därför jag sitter här... Nä men ska nog läsa något kapitel innan jag ska sova, men jag vill ju också se Filip och Fredrik. Hela imorgon ska jag plugga iaf.

Redovisning imorgon

Nu är det bara timmar kvar tills man ska redovisa sitt spel, första kreationen...
Jag hoppas och tror att det kan gå bra. Finns bara godkänt eller icke godkänt. Tänker iaf inte pilla mer med det nu.
Har skickat ut spelet till några kompisar, men ingen har berättat vad dom tyckte. Hoppas dom gillar det.

P.S. Blåskägg: det var Sarah Skinner.

Spaceballs

Fick precis ett mail om att det ska bli en animerad serie som baseras på den gamla kult filmen spaceballs (Det våras för rymden) Jag hoppades i hemlighet om en prequel till denna när phantom menace kom ut. Får se hur den här blir, premiär ikväll i USA iaf.
Kollade nyss på Singing bee där var en klasskamrat med från låg och mellanstadiet, det var kul.Space marine in space!

Nu är spelet nästan klart ska bara kolla efter buggar... Och jag behöver DIN hjälp! Vill du beta testa nu i helgen skicka ett mail eller msn till lyckan@gmail.com
Annars får ni ha en bra helg!

Kursen börjar lida mot sitt slut

Nu är det bara en och en halv vecka tills min första universitetstenta, sjukt nervöst. Om en vecka ska också spelet som jag och min klasskamrat gjort redovisas.
Detta har ju gjort att jag inte kunnat blogga så mycket eftersom jag har spenderat så mycke tid med att plugga så jag inte har hunnit blogga, inte heller gjort något värt att blogga om :.(
Nu ska jag försöka fixa en titelscen till spelet. Ha en skön tv-kväll!

Flashback!

Idag var jag hos min mamma med Lucas, när jag var där snubbla jag över ett gammalt videoband märkt "vykort", jag visste direkt vilket band det var. Pappa och Gunvors band som dom skickade när dom hade kommit till Jersey från 1994. Ojojoj vad sjukt att se sin pappa och ännu sjukare att se sig själv 14 år yngre, inte speciellt smickrande. Men ändå kul mellan skäms attacker... Pernilla var snäll iaf och sa att hon inte tyckte att jag var SÅ pinsamm. efter 1 timmes film var det en inspelning av julen 93, det var oxå lite kul. Ja annars är allt ok börjar må lite bättre efter förkylningen jag fick av Lucas och imorgon är hela familjen ledig så vi ska ta det lugnt och ha det trevligt hej hej.


Inte flashbacken som rubriken syftar på

RSS 2.0